CCRA

Centre for Children's Rights Amsterdam

CREAN conferentie 25-26 april 2024

Het Centre for Children’s Rights brengt graag het volgende onder uw aandacht. Tot onze vreugde is het CCRA met algemene stemmen toegelaten tot het Children’s Rights European Academic Network (CREAN).

Het CREAN organiseert elke twee jaar een internationale conferentie, die bedoeld is voor medewerkers van de aangesloten instellingen, maar ook voor andere deelnemers uit de academische wereld.

Het CREAN organiseert in april weer een conferentie. Het thema van de conferentie is “Gezamenlijk onderzoek naar kinderrechten: de bevordering van de dialoog tussen de academische wereld en de samenleving”, waarvoor nu ook het CCRA is uitgenodigd. Zeker ook gezien het onderwerp zijn er wellicht ook in ons netwerk belangstellenden, die een bijdrage zouden willen leveren. Graag sturen wij deze uitnodiging dan ook aan u door. U kunt uw belangstelling rechtstreeks kenbaar maken aan het CREAN, met daarbij het verzoek om ook het CCRA daarvan in kennis stellen door een e-mail te sturen naar: info@ccra.nl

Aanmelden
De deadline voor het indienen van het abstract is op verzoek van het CCRA met een week verschoven: de deadline is nu 29 januari 2024. Het aanmeldingsformulier is beschikbaar op de webpagina van het CREAN. Klik hier om de website van het CREAN te bezoeken. Het CREAN verwacht het gedetailleerde programma begin februari bekend te maken.

Datum en locatie – University of Geneva
Datum: 25-26 april 2024
Adres: University of Geneva, Valais Campus
PO Box 4176
CH 1950 Sion 4 – Switzerland

Vragen?
Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met:
crean@unige.ch